PauwerNewz #36 2017

vakantietijd
Startlijst Gennep

Pauw altijd in touw

De laatste zomertraining hebben we gehad. Ondanks de ‘rustige’ periode was het animo om door te trainen erg groot. In de laatste weken werden de trainingen door meer dan 40 Pauwen bezocht, met zelfs een uitschieter naar 51 enthousiastelingen!

Dat onze leden het moeilijk vinden om stil te zitten, blijkt ook uit de diverse activiteiten waaraan ze in de vakantie hebben deelgenomen; zo hebben er een aantal Pauwen bij collega-verenigingen getraind (o.a. in Vollenhoven en bij Billy de Klimmers en Hang-On) om eens een ‘kijkje in de keuken’ bij iemand anders te nemen. Verder hebben een aantal leden de obstacleclinic van Frans Mussche van Indoor Survival in Staphorst bezocht.

Er zijn zelfs Pauwen die in deze run-vrije periode hun wedstrijd- & hindernisgevoel niet wilden laten verslappen en meegedaan hebben met de Obstaclerun tijdens de festiviteiten gedurende de Staphorstdagen.

Ook bij de Alde Feanen Challenge (een adventure race van 9 of 6 uur waarbij een route afgelegd moet worden d.m.v. kanoën, steppen, mountainbiken, hardlopen en zwemmen aan de hand van (tactisch) bepaalde checkpoints) gingen een 8-tal Pauwen op een zeer zonnige vakantiezondag vol enthousiasme van start. Het enthousiasme wierp z’n vruchten af want deze sportieve uitspatting werd door iedereen met succes voltooid en de eerste podiumplekken van het seizoen zijn al binnengehaald. Bart de Jong & Arjan Nienhuis behaalden de 2e plaats bij de Heren in de 6-uurs race, Johan Haitsma & Matthew Veenema hetzelfde resultaat in de 9-uurs race en Belia van Dam & Remmelt Dubling behaalde de 3eplek bij de Mix in de 6-uurs race. In diezelfde klasse behaalde (onofficieel) Lieke Bakker & Mareen Hennen bij de Dames de 2e plaats.

Startlijst Gennep 09-09-2017

In navolging van voorgaande jaren, zal ook dit seizoen weer de startlijst van elke run gepubliceerd worden met daarin de deelnemende Pauwen opgenomen. Aan de hand van deze startlijsten volgt twee weken later de uitslag van de betreffende run en een kort interview van diverse deelnemende Pauwen over de beleving van de run. We hopen ook dat dit jaar iedereen weer net zo enthousiast is om zijn of haar belevingen met ons te delen als voorgaande jaren, want het PauwerNewz wordt samengesteld door ons allemaal!

Het filteren van alle Pauwen uit de inschrijvingen is een handmatige en tijdrovende precisieklus. Mocht je onverhoopt toch niet op de startlijst vermeld staan, geef dit dan door zodat je wel bij de uitslagen vermeld wordt.

Hieronder de eerste startlijst van dit jaar, van de run in Gennep.

KSR-wedstrijd
Paul Bos