PauwerNewz #44 2017

Automatische incasso – Contributie

Hoe ging het in….Neede?

André Dikland; KSR, wedstrijd

Heb je deze run vaker gelopen?
Ja, vorig jaar was de eerste keer. Toen niet gehaald op de eindhindernis, omdat ik de hindernis ervoor totaal uitgeput raakte. Ik kon niet langs iemand die op de lange apenhang aan het uitpuffen was en hing daar dik 5 minuten als menselijke pinata. Daarna zwemmen naar de eindhindernis. Toen ik daar voor de eerste keer uit gleed, heb ik een totaal onderkoelde jongen meegenomen naar de kant. Daarna nog een stuk of 3 uit het water gehaald terwijl ik probeerde uit te rusten voor de volgende poging, met als gevolg dat ikzelf ook onderkoeld raakte en moest afhaken.

Heb je voor elke run een bepaalde gewoonte/ritueel dat je aanhoudt?
Uiteraard. Ik denk dat veel mensen het wel herkennen: shirtje halen, koffie, wc, warmlopen en knallen maar! Was de run wat je ervan verwacht had? Hij was zwaarder dan ik me herinnerde, hoewel de eerste 3-4 km een eitje waren. Eenmaal bij de combi’s was het massaal afhaken geblazen.

Welke hindernis vond je pittig of op welk moment in de run had je het zwaar?
Vooral de 2e combi die vlak na de eerste kwam: swingover, liaantje, 10 m apenhang, 6 m netje, 10 m apenhang en over de balk uitstappen, alles onderdoor. Halverwege het netje ontploften mijn onderarmen. Na uitslaan, masseren en uitrusten kwam ik tot het eind van het netje, maar daarna was de koek echt helemaal op. Ik ben echter wel doorgegaan en heb de rest wel gedaan en gehaald.

Welke hindernis vond je het leukst en waarom?
De eerste combi. Sowieso zijn combi’s mijn favoriet, omdat het altijd even uitvogelen is hoe ie het beste te nemen is. En het is fijn als je er lekker doorheen komt. En dat was bij de eerste combi (na wat pogingen) het geval.

Wat vond je het leukst van deze run?
Dat de eindhindernis was in het centrum van Neede vanwege de sfeer en uiteraard is genieten in de hottub altijd een welkome prijs voor de doorstane ontberingen.

Ben je moe, voldaan, tevreden?
Moe maar niet helemaal voldaan, want ik heb hem niet gehaald. Maar veel geleerd zoals dat ik veel moet trainen op apenhangen en netjes onderdoor. Ik was trouwens niet de enige die hem niet haalde. Van de 9 Pauwen haalden slechts 2 de eindstreep met bandje. Dat was, naast de hottub, een kleine pleister op de wonden die falen heet. Maar volgend jaar gaat het lukken!!!

Uitslagen Neede

LSR, lange survivalrun
Kor Broers   18e   02:36:34
Silvester Klitsie   54e   04:05:18

MSR, middellange survivalrun
Arjan Nienhuis   58e   01:59:31
Johan Haitsma   146e   02:35:05

KSR, korte survivalrun
Lieke Bakker   42e   01:33:13
Willem Koet   68e   01:27:06
Ronnie Bakker   105e   01:53:07
André Dikland   132e   02:06:57
Andries Miedema   133e   02:10:17

Automatische incasso – Contributie

Beste leden,

Rond 10 november wordt de eerste termijn van de contributie voor het seizoen 2017-2018 geïncasseerd.

Met vriendelijke groet,

Adrie de Jong