PauwerNewz #50 2017

Training in de kerstvakantie

Clubkampioenschappen

Startlijst Dinxperlo; 17-12-2017

De Dinxperloop is de laatste run van het jaar op de survivalagenda en staat garant voor een pittige uitdaging. Zo’n 950 deelnemers, wedstrijdatleten en recreanten gaan de strijd aan in de befaamde lussen-route van Dinxperlo.

Alle groepen beginnen met 2 lussen van in totaal 5 kilometer om het vertrouwde “WOG” bos heen en langs Boerderijcamping “De Mèbel” en Boerderij “Het Barger”. De deelnemers van de lange afstand gaan hierna door en krijgen een 3e kortere lus als “toetje”. Dat deze lus weer een aantal pittiger combi’s krijgt, zal menige Pauw als muziek in de oren klinken.

De wedstrijd zal geen kopie worden van de vorige edities. Niet zwaarder, maar ook niet gemakkelijker, wel net zo leuk, inspannend en uitdagend. Succes allemaal!

JSR-C

Joanie van der Veeken
Paul Vlootman

Training op donderdag 21-12-2017

I.v.m. de diverse (kerst-)activiteiten op verschillende scholen zal de training van de Mini’s van donderdag 21 december komen te vervallen. De training voor de overige jeugdleden gaat deze dag wel door.

Dit betekent dat de Mini’s deze week hun laatste training van 2017 hebben. In de kerstvakantie zijn er geen trainingen voor de Mini’s en jeugdgroepen op maandag en donderdag.

We beginnen alle jeugdtrainingen weer na de kerstvakantie, op maandag 8 januari 2018!

Training in de kerstvakantie

In de kerstvakantie wordt er weer een speciale Oliebollentraining georganiseerd. Ditmaal apart voor de jeugd (10-18 jaar) en voor de senioren/JSR-A. Deze speciale training zal voor de jeugd op woensdag 27 december van 18:30 uur tot 19:30 uur plaatsvinden. Voor de volwassenen/JSR-A zal deze training op vrijdag 29 december van 19.30 uur tot 21.00 uur plaatsvinden. Hierdoor komen de reguliere trainingen op deze vrijdag te vervallen.

Trainingsschema tijdens de kerstvakantie

zondag 24 t/m dinsdag 26 december  geen training

woensdag 27 december 18:30 – 19:30 uur  Oliebollentraining jeugd (10 – 18 jaar)
woensdag 27 december 19:30 – 21:00 uur  Wedstrijdgroep senioren en JSR-A
donderdag 28 december geen training
vrijdag 29 december Oliebollentraining senioren en JSR-A
zondag 31 december en maandag 1 januari geen training

dinsdag 2 januari Recreanten A/B
woensdag 3 januari 19:00 – 20:15 uur  Wedstrijdgroep JSR-B/C
woensdag 3 januari 19:30 – 21:00 uur  Wedstrijdgroep senioren en JSR-A
donderdag 4 januari geen training

vrijdag 5 januari Recreanten A/B
zondag 7 januari Vrije inloop training

Pauwenburg clubkampioenschappen

Pauwenburg clubkampioenschappen; wie helpt er mee organiseren?

Beste Pauwen,

Al jarenlang is op verschillende momenten het idee geopperd om voor Pauwenburg clubkampioenschappen te organiseren. Om diverse redenen is het er tot nu toe helaas nog niet van gekomen. Het is natuurlijk wel erg leuk om dit te gaan organiseren.

Wij kijken er nu al naar uit dat er een verbeten strijd gaat losbarsten wie zich de beste Pauw van Pauwenburg mag noemen (in verschillende categorieën?). De gezonde sportieve rivaliteit tussen verschillende Pauwen. Het gezamenlijk ernaartoe leven en de bijbehorende ‘plagerijtjes’ van tevoren. Dit lijkt ons machtig!

Een evenement wat onze mooie en gezellige vereniging nog meer verbinding brengt!
Wij willen graag bekijken of het haalbaar is om dit te realiseren. Zoiets kan namelijk alleen maar gerealiseerd worden als er voldoende mensen actief mee gaan doen in de organisatie van dit evenement. Dus lijkt je dit een goed en leuk idee, meld je dan aan bij één van ons.

Ook (ouders van) jeugdleden worden van harte uitgenodigd om mee te helpen!! Als er voldoende aanmeldingen zijn om te gaan helpen, dan gaan we dit op poten zetten, onze planning is dat in het voorjaar van 2018 de eerste Pauwenburg clubkampioenschappen plaats zullen vinden!

Je kunt je aanmelden bij:
Mareen Hennen: m.hennen@upcmail.nl of John Groen: j.groen167@upcmail.nl

Graag zien we jullie aanmeldingen tegemoet!

Sportieve groet,

Mareen en John