PauwerNewz #04 2018

Uitnodiging survivalrun Havelte

Clubkampioenschappen

Beste Pauwen,

Afgelopen week is er een eerste bijeenkomst geweest over de opzet van de Clubkampioenschappen (CKS) en of het haalbaar is om deze tot uitvoering te brengen. Deze CKS zijn er voor alle Pauwen, van mini’s tot 50+-ers, van recreant tot wedstrijdloper.

WANNEER?
Gezien de jaarplanning en rekening houdend met de wedstrijdkalender zijn er maar enkele data ter beschikking waarop we één en ander zouden kunnen organiseren. Na enig overleg hebben we besloten om de CKS te combineren met de seizoensafsluiting van zaterdag 30 juni.

Dus eerst een sportieve uitdaging op deze dag en daarna gezellig een gezamenlijke BBQ. In dit PauwerNewz vragen we aan de leden om aan te geven of er animo is om deel te nemen aan de CKS. Dit kan via een korte enquête die je binnenkort in de mail van ons ontvangt en tot uiterlijk 8 februari a.s. ingevuld kan worden. In de volgende vergadering beslissen we op basis van het aantal ontvangen reacties of we de CKS definitief gaan vormgeven.

Met sportieve groet,

Namens de CKS-commissie:
Andries Miedema
Evelien Hoogenberg
Gerard Bos
Henk Stavorinus
John Groen
Robert-Jan Ritsema

Jaarplanning

Beste Pauwen,

Hieronder zien jullie de jaarplanning van Pauwenburg. Het leek ons als bestuur handig om alle activiteiten, vergaderingen en runs in één overzicht te plaatsen. Deze jaarplanning zal regelmatig wijzigen en daarom zetten we de meest actuele versie op de website en we zullen met enige regelmaat de jaarplanning ook publiceren in PauwerNewz. Het kan best zijn dat de jaarplanning niet volledig is of dat er foutjes in zitten, geef het dan even aan één van de bestuursleden door en we zullen een en ander corrigeren.

Sportieve groet,
John Groen

jaarplanning 2018 SV pauwenburg

Uitnodiging survivalrun van Havelte

Al twee jaar doen we met een grote groep jeugdleden mee aan de run van Havelte en dat is elke keer een groot succes. Ook dit jaar willen we dit weer proberen te organiseren. We hopen dan ook dat een heleboel enthousiastelingen mee willen doen.

Lijkt het je leuk om met een groep onder begeleiding van jeugdtrainers mee te doen hieraan en train je mee in de maandag, woensdag of donderdaggroep van 10-17 jaar geef je dan op via: t.steenstra1@upcmail.nl vóór vrijdag 2 februari.

Nog even wat praktische zaken:

Ø De run vindt plaats op zondag 13 mei, dit is de laatste dag van de meivakantie en tevens moederdag.

Ø Vermeld in de opgavemail je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, eventueel lidnummer van de survivalbond en (mobiele)telefoonnummer van je ouders/verzorgers.

Ø De kosten zullen ongeveer 15 euro zijn. Deze kosten worden t.z.t. automatisch via Pauwenburg geïncasseerd.

Voor wie niet kan wachten, kijk alvast eens op http://survivalchallengehavelte.nl/

Heb je nog vragen of opmerkingen dan hoor ik die graag.

Groeten,

Thaeke Steenstra