PauwerNewz #11 2018

Nieuwe webshop clubkleding
Survivalcursus

Startlijst Zeist 18-03-2018

Survivalgroep FIT Zeist organiseert op 18 maart 2018 de Survivalrun Zeist. Dit jaar wordt weer een extra bijzondere editie want zij organiseren het NK Korte Survival Run (KSR).

JSR-C

Jelle Steenstra

Aankleding PauwenBurcht

Beste Pauwen,

We kregen onlangs een vraag of we ook iets binnen Pauwenburg kunnen creëren waar survivalschoenen en andere survival-atributen te koop kunnen worden aangeboden. Uiteraard kunnen we dat!

Sinds afgelopen weekend hebben we een prikbord in Pauwenburcht opgehangen (aan de binnenzijde van één van de schuifdeuren). Op dit prikbord kun je survivalschoenen of andere survival-attributen te koop aanbieden. Vooral handig voor ouders met (sterk) groeiende kinderen! Wel graag de advertentie verwijderen als het artikel verkocht is. Graag het prikbord alleen voor dit doel gaan gebruiken!

Omdat we toch bezig waren met dingen ophangen, hebben we ook gelijk maar even de whiteboards voor de trainers opgehangen!

Sportieve groet,

John Groen

Nieuwe webshop clubkleding

Beste Pauwen,

We doen al een aantal jaren, naar tevredenheid, zaken met Sportsking. Onlangs hebben we deze samenwerking geëvalueerd en besloten om met Sportsking door te gaan. Afgelopen jaren hebben we 1 vervelend incident meegemaakt en dat was de bestelling en uitlevering van de tights afgelopen najaar. Deze problematiek werd niet veroorzaakt door Sportsking maar door het feit dat de leverancier van de tights zijn zaken niet op orde had.

Sportsking voelt zich wel (deels) verantwoordelijk voor dit probleem en biedt de gedupeerde leden die vorig jaar een nieuwe tight hebben aangeschaft een eenmalige gepersonaliseerde tegoedbon t.w.v. € 5,- te besteden in de vernieuwde webshop. Dit bedrag is geldig vanaf een minimale bestelwaarde van € 30,-. Binnenkort meer informatie hierover.

Sportsking heeft inmiddels ook een nieuwe webshop gemaakt welke sinds vorige week al in bedrijf is (www.svpauwenburgshop.nl). Via deze nieuwe webshop kunnen vanaf nu ook de tights worden besteld en staan ook een aantal leuke nieuwe artikelen. Betaling gaat vanaf nu via Ideal.

Daarnaast hebben we afgesproken dat de levertijd binnen 14 dagen is (onvoorziene omstandigheden daargelaten). SportsKing zorgt voor de distributie naar de klanten binnen een straal van 10km rondom De Knipe. Klanten die verder weg komen kunnen de bestellingen ophalen bij SV Pauwenburg (eventueel tijdens trainingsavonden, dit wordt dan 1 op 1 afgestemd).

Daarnaast hebben we afgesproken dat we regelmatig passessies gaan organiseren wat gecombineerd wordt met een clubactiviteit. De komende maanden hebben we 2 passessies gepland:

• 21 april: dan hebben wij nl. jeugd-diploma’s op de planning staan
• 30 juni: dan hebben we clubkampioenschappen en de jaarafsluiting

Hebben jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen we deze graag!

Met sportieve groet,

Kledingcommissie Pauwenburg
Hielkje Faber, Bert Velkers, Gerard Bos en John Groen

Survivalcursus

Survivalcursus ter voorbereiding op de run in De Knipe. Doe jij ook mee?

Survival in De Knipe, al jaren een begrip en bovendien een groot succes! Dit jaar wordt de 5 km run behoorlijk zwaarder (geldt niet voor ouder-kind) en is ongetraind en zonder beheersing van de juiste technieken moeilijk te volbrengen. Daarom bieden wij deze cursus aan en zorgen wij dat u in 8 lessen klaar bent voor de run in De Knipe.

Al velen in en rond De Knipe zijn u voor gegaan en doen mee met goed resultaat. In samenwerking met Survivalrun Vereniging Pauwenburg start er in april wederom deze survivalcursus.

Een uurtje in de week gezellig, maar wel intensief trainen onder de juiste begeleiding. Op deze manier word je goed voorbereid op de survivalrun in De Knipe op 2 en 3 juni 2018.

Tijdens de cursus word je eigen gemaakt met de basistechnieken van de survival. Je leert touwklimmen door middel van de voetklem, de apenhang en vele andere technieken en handigheidjes.

De cursus bestaat uit 8 lessen, die plaats vinden op de survivalbaan bij sportpark De Jister in De Knipe. De trainingen worden gegeven op vrijdagavond tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Het tijdstip wordt aan de hand van het aantal deelnemers definitief vastgesteld.

Start vrijdag 6 april 2018

Wie iedereen vanaf 8 jaar
Kosten Ouder-kind € 28,- per persoon
Senioren 16 jaar en ouder € 40,- per persoon

Opgave via het inschrijfformulier, deze is te downloaden op www.svokc.nl.

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst, VOL = VOL ! De kosten voor de inschrijving zijn exclusief inschrijving voor de survivalrun!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneloes Rotteveel via survival@svokc.nl