PauwerNewz #15 2018

Recreatie, 6.5 km samen
Claudette, Robert-Jan en Solene Ritsema

Survivalseizoen 2018/2019

Het huidig survivalseizoen is nog lang niet ten einde, maar de eerste inschrijvingen voor volgend seizoen gaan komend weekend al weer open. Met meteen als start het Open NK KSR in Gennep op 09-09-2018.

SURVIVALNIEUWS! – de Knipe yn tou-

Hallo sport liefhebbers,

De jaarlijkse survivalrun is alweer over 7 weken (!) en dat betekent dat de inschrijving bijna opengaat! De run zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van 2 en 3 juni.

De inschrijving voor de recreatie zal zaterdag 21 april om 8:00 uur openen.

De belangrijkste verandering voor de run is dat we dit jaar de KOPPELRUN introduceren, op zaterdag zal er een 7 km koppel worden gehouden en op zondag een 12 km koppelrun. Daarnaast wordt de 5 km dit jaar behoorlijk zwaarder!

In 2018 organiseren we de volgende categorieën:

Vrijdag 1 juni: Krumeltsjes-run (voor kinderen van 0 t/m 7 jaar)
Zaterdag 2 juni: Koppelrun 7 km (15+)
Ouder-kind-run 5 km (kinderen 8 t/m 15 jaar, met 1 begeleider 18+), Individueel 5 km (8-88 jaar), Survivalfunrun groepsrun 4,5 km (8+)

Zondag 3 juni: Koppelrun 12 km (18+), Individueel 12 km (18+), Individueel 7 km (15+)

Voor de inschrijving en meer info check:
www.survivalbond.nl of www.survivaldeknipe.nl

Lees, voordat je in gaat schrijven de informatie in het menu “Run info 2018” op onze site (survivaldeknipe) goed door. Hiermee voorkom je dat je inschrijft voor een verkeerde categorie. Met name de informatie over samen starten is voor veel recreatieve deelnemers van belang!

Zoals elk jaar geldt ook dit jaar, VOL=VOL! Hierin maken wij geen uitzonderingen (dus ook niet voor Pauwenburg-leden). Zet dus je wekker en tip al je vrienden, familie en kennissen zodat we er met zijn allen wederom een fantastische run van kunnen maken!

Met sportieve groet,
Stichting Survival De Knipe

Agenda Pauwenburg 2018

21 april Jeugd survivalexamens
13 mei Jeugd naar de run in Havelte
31 mei ‘De Knipe yn Tou’ (scholieren- mini’s)
01 juni ‘De Knipe yn Tou’ (scholieren- krûmeltjes)
02 juni ‘De Knipe yn Tou’
03 juni ‘De Knipe yn Tou’ – Open NK LSR
30 juni Clubkampioenschappen en seizoen afsluiting BBQ
05 juli Trainersoverleg
07 juli Jeugdkampeer-weekend (10 t/m 17 jaar)

Survival examens Jeugd 2018

Op zaterdag 21 april 2018 houden we onze jaarlijkse survivalrun examens voor de jeugdleden van 10 tot en met 17 jaar. Je kunt dan het Bronzen, Zilveren of Gouden Survivalrun diploma Jeugd halen. Wat je hiervoor allemaal moet kunnen, staat op de volgende pagina. Het Houten Survivalrun diploma voor de Mini’s wordt op een ander tijdstip afgenomen.

Het programma is als volgt:
Aanwezig: 13.00 uur
Start examen: 13.15 uur
Einde examen: ca. 15.15 uur
Feestelijke uitreiking diploma’s: ca. 15.30 uur

Uiterlijk 15 april 2018 willen wij van je weten of je aan het examen mee wilt doen. Opgave kan door middel van het invullen van onderstaand formulier. Lever het formulier in bij je jeugdtrainer.

Naam: …………………………………………………………………………………..

Geboortedatum: ………………………………………………………………………………….

Telefoonnummer: …………………………………………………………………………………..

E-mail adres: …………………………………………………………………………………..