thuis

PauwerNewz #11 2019

PauwerNewz

PauwerNewz #11 2019

13 maart 2019

De Knipe yn Tou trainingen
Jeugd examen
Vrijwilligers gezocht voor De Knipe yn touDe Knipe Yn Tou trainingen

Het duurt nog minder dan 3 maanden, maar eind mei staat De Knipe Yn Tou onze eigen “homerun” weer op de agenda. Alle Pauwen trainen hier natuurlijk hard voor om straks in mei weer goed getraind aan de start te staan van de mooiste run van het seizoen.

De Knipe Yn Tou is een populaire run met veel deelnemers, zowel op wedstrijdniveau als recreatief. Sinds vorig jaar is de 5 km run behoorlijk zwaarder geworden (geldt niet voor ouder-kind) en is ongetraind en zonder beheersing van de juiste technieken lastiger te volbrengen voor de recreatieve runner.

Daarom biedt SV Pauwenburg een “De Knipe Yn Tou-Training” aan voor deze recreatieve groep. Ken jij familie, vrienden of bekenden die niet getraind zijn, maar wel graag de run willen lopen? Ouders met kinderen die mee willen doen aan de Ouder-Kindrun? Attendeer ze dan op deze instap-training.

Een uurtje in de week gezellig, maar wel intensief trainen onder de juiste begeleiding. Tijdens de training word je eigen gemaakt met de basistechnieken van de survival. Je leert touwklimmen door middel van de voetklem, de apenhang en vele andere technieken en handigheidjes. Wij zorgen ervoor dat iedereen in 8 lessen klaar is voor de grootste, mooiste en leukste run van Nederland!

Voor verdere informatie zie de informatiefolder verderop in dit PauwerNewz.


Survival Examen jeugd 2019

Op zaterdag 6 april 2019 houden we onze jaarlijkse survivalrun examens voor de jeugdleden van 7 tot en met 17 jaar. Je kunt dan het Bronzen, Zilveren, Gouden of Platina Survival diploma Jeugd halen.

Het programma is als volgt.

Aanwezig: 13.00 uur
Start examen: 13.15 uur
Einde examen: ca. 14.30 uur
Feestelijke uitreiking diploma’s: ca. 15.00 uur

Uiterlijk 1 april 2019 willen wij van je weten of je aan het examen mee wilt doen.

Je mag dit ook mailen naar: w.v.d.heide9@kpnplanet.nl

Naam: …………………………………………………………………………………..

Geboortedatum: ………………………………………………………………………………….

Telefoonnummer: …………………………………………………………………………………..

E-mail adres: …………………………………………………………………………………..

Ik doe examen voor: BRONS* / ZILVER* / GOUD* / PLATINA*

*Doorhalen wat niet van toepassing is


De Knipe Yn Tou Training Survivalrunning

Wil je zelf, samen met je kind of met vrienden meedoen aan de Survivalrun De Knipe yn Tou op 25 of 26 mei? Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen, geef je dan op voor De Knipe Yn Tou-Training en leer in 8 weken de basistechnieken van Survival. Ervaren trainers leren jou (en je kind) de fijne kneepjes van Survival. Een uurtje in de week gezellig, maar wel intensief trainen onder de juiste begeleiding. Je leert touwklimmen door middel van de voetklem, de apenhang, vele andere technieken en handigheidjes.

Waar
Survivalrun Vereniging Pauwenburg
Sportpark De Jister, Jan Jonkmanweg 4 De Knipe

Wanneer
Vrijdag 29 maart, 5, 12, 19, 26 april, 3, 10 en 17 mei

Wie
Ouder en Kind (vanaf 8 jaar) : 18.00 – 19.00 uur
Senioren 16+ : 18.30 – 19.30 uur

Kosten
Ouder en kind € 28,- per persoon
Senioren 16 jaar en ouder € 40,- per persoon

Opgave Vóór 19 maart a.s. via inschrijfformulier De Knipe Yn Tou Training via www.svpauwenburg.nl.
Zonder opgave geen deelname.
Voor vragen en/of opmerkingen info@svPauwenburg.nl


(Her)ontdek je Pauwer!

Heb je al enige survivalervaring, maar kan je wel wat opfristrainingen gebruiken? Dan kan je je inschrijven voor de Opfristrainingen.

Waar Survivalrun Vereniging Pauwenburg, Jan Jonkmanweg 4 De Knipe
Wanneer Donderdag 25 april, 2, 9 en 16 mei van 19.30–20.30 uur
Wie Voor iedereen die al enige survivalervaring heeft, maar behoefte heeft aan een korte opfriscursus
Kosten Per keer € 5,00 p.p.

Opgave Via inschrijfformulier De Knipe Yn Tou Training via www.svpauwenburg.nl
Zonder opgave geen deelname. Voor vragen en/of opmerkingen info@svPauwenburg.nl

Inschrijving voor beide trainingsmomenten geschiedt op volgorde van binnenkomst, VOL = VOL
De kosten voor de inschrijving zijn exclusief inschrijving voor de survivalrun!


De Knipe yn Tou

Beste survivalliefhebber / vrijwilliger,

Dit jaar organiseren we voor de 18e keer de survivalrun van De Knipe! De survivalrun is dit jaar op donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei 2019.

De donderdag en vrijdag staan weer geheel in het teken van de scholieren. Het parcours wordt deze dagen ter beschikking gesteld aan de scholieren van het basisonderwijs van de Gemeente Heerenveen.

Vrijdag vanaf 16.00 uur starten we weer met de inmiddels traditionele Krûmeltsjes-run.

Op zaterdag gaan we starten met de Jeugd SurvivalRun (JSR 15-17,12-14,10-11 en 8-9). Daarna starten we met de Korte SurvivalRun (KSR). In de middag starten we met de Ouder- Kind en 5 km recreatief licht. Deze 5 kilometer recreatief wordt niet zwaar gejureerd en is dus toegankelijk voor de lichtgetrainde atleet. De FUN run zal dit jaar komen te vervallen. Op zondag is de 5 km zwaar toegevoegd. De laatste start zal rond 15.00 uur zijn.

Zondag starten we met de MSR (Middellange SurvivalRun) en de LSR (Lange SurvivalRun). Het recreatieve gedeelte zal de 12 km, 7 km en de 5 km (zwaar) zijn. Het volledige programma en het allerlaatste nieuws is te vinden op: www.survivaldeknipe.nl en op Facebook. Mede door de jaarlijkse inzet van veel enthousiaste vrijwilligers, is de survivalrun in De Knipe al 17 jaar een groot succes.

Wil je vrijwilliger zijn tijdens deze 18e editie?

Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@survivaldeknipe.nl. Vermeld in de e-mail jouw naam en eventueel de naam van bekenden die ook willen helpen, adres, mobiel telefoonnummer, welke dag je wil helpen (zaterdag 25 mei of zondag 26 mei), waar je bij wil helpen (hindernisjury, parkeren, tassenbeheer of verzorgingsposten) en je shirtmaat!

Ook in de week voorafgaand aan de survivalrun hebben we wat hulp nodig. Onder andere voor het vouwen van de t-shirts (woensdag), woensdag t/m zaterdag zijn we weer op zoek naar een aantal broodjes-smeerders en dan als laatste een aantal personen die de kleedkamers schoon willen maken na de scholierenrun, beide run-dagen en de maandag erna.

Wil je hier ook bij helpen? Dan horen we dit uiteraard graag!

Met sportieve groet,

Stichting Survival De Knipe
Helma Siebenga en Sonja Machiela (vrijwilligerscommissie)

no comments

Geef een reactie