PauwerNewz #13 2019

Caroline en Romy de Graaf, Sander & Robert van Uden
Thea Heynis, Eline en Lisanne Steenstra & Ramzi Mahmout

Wrotrun Kollumerzwaag

Op Koningsdag, 27 april 2019, wordt er door heel Kollumerzwaag weer een Wrotrun georganiseerd.

Deze Wrotrun is toegankelijk voor recreanten van jong en oud. Er kan worden gestart in twee categorieën, namelijk een wedstrijdrun en een lichte, recreatieve run. De afstand van beide runs is ongeveer 8 kilometer. In beide categorieën is het nog mogelijk om in te schrijven.

Voor inschrijving ga naar de wedstrijdkalender van Survivalbond Nederland. Inschrijven kan nog tot 13 april aanstaande.

Pauwenburg bereikt weer een mijlpaal!

Afgelopen donderdag werd tijdens de training van de mini’s één specifiek lid in het zonnetje gezet. Amarens Jongsma kreeg speciale aandacht omdat zij het 300e lid van Pauwenburg is.

Onder toeziend oog van alle andere mini’s en trainster Bianca Luttik, ontving zij van voorzitter John Groen een oorkonde en een mooi softshell jasje van Pauwenburg. Amarens, nogmaals welkom en veel plezier bij Pauwenburg!

Nu we op 300 leden zitten, geldt er een ledenstop.