PauwerNewz #15 2019

Inschrijving De Knipe yn tou – recreatie
Startlijst Elst
Jeugdexamens

Hoe ging het in……….Zelhem?

Thea Heynis, Eline en Lisanne Steenstra & Ramzi Mahmout; groepsrun 5.5 kmpage1image11370240

Heb je deze run vaker gelopen?
Nee, dit was de eerste keer dat wij in Zelhem liepen. Tot vorig jaar was Wesepe vaste prik, maar deze run ging dit jaar niet door. Wij hebben in Zelhem de 5.5 km groepsrun gelopen.

Heb je voor elke run een bepaalde gewoonte/ritueel dat je aanhoudt?
Avond tevoren niet te laat op bed (we moesten nu ook vroeg starten en er ging nog een uur nachtrust af) en verder eigenlijk geen vaste gewoonte voor een run.

Was de run wat je ervan verwacht had?
Niet helemaal! Ik had van tevoren even gemaild met de organisatie omdat ik de kinderen mee had en die trainen verder nooit voor een survivalrun. Zij gaven aan dat het een beginnersrun was. Dat klopte niet helemaal qua hindernissen, maar de vrijwilligers waren super aardig en je mocht overal een handje helpen.

Welke hindernis vond je pittig of op welk moment in de run had je het zwaar?
Er zaten twee keer houten palen in de run, wel vaste en ook niet heel hoog maar dan merk ik mijn gebrek aan training van de laatste tijd;-). Daar kon ik wel een duw gebruiken.

Welke hindernis vond je het leukst en waarom?
De “lianen” boven het water, dit waren houten palen aan een touw met een metalen T stuk onderop. Daar kon je op staan en zo van paal naar paal overstappen. Nog nooit eerder gezien en erg leuk.

Wat vond je het leukst van deze run?
De groepsopdracht en overal de leuke sfeer, de aardige vrijwilligers en de mooie hindernissen. Daarbij ook nog grotendeels door de bossen, erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar.

Ben je moe, voldaan, tevreden?
Jazeker, de jeugd ook, en die waren in elk geval moe. Het was heel stil in de auto op de terugweg.
page2image21003808

Uitslagen Zelhem

PositieTijd

Groepsrun,
5.5. km

– Caroline en Romy de Graaf, Sander & Robert van Uden
– Thea Heynis, Eline en Lisanne Steenstra & Ramzi Mahmout

Nog 3 nachtjes slapen…..!

Op zaterdag 13 april om 8:00 uur gaan de inschrijvingen voor de Recreatieve afstanden van onze eigen ‘De Knipe yn Tou’ open. Zet de wekker, stel een alarm in, blijf wakker en wees er snel bij, want de ervaring leert dat sommige afstanden snel vol zijn.

Startlijst Elst 14-04-2019

Recreatief, 12 km

Wijnand de Vries

Recreatief, 12 km groep

Aletta Roode & Wietse van Koeveringe

Recreatief, 7.5 km groep

Onno & Timo Bruinenberg

Recreatief, 5 km funrun

Thaeke, Jelle en Wessel Steenstra

Survivalrun jeugdexamens 2019

Afgelopen weekend zijn onder het toeziend oog van ontzettend strenge examinatoren, de jeugdleden van sv Pauwenburg getoetst op hun kunnen. De examens voor verschillende survivalrun diploma’s stonden op zaterdag op het programma en wie dan zou denken dat het makkelijk is om zo’n diploma te halen, heeft dat toch echt mis. Daar moet je echt heel erg goed je best voor doen en als je dat zou kunnen meten, zou de wijzer behoorlijk hebben uitgeslagen.

Over uitslagen gesproken. Vol trots mogen wij meedelen dat de diploma’s niet aan te slepen waren, sommigen hadden er zelfs twee. Toch zijn er een paar herexamens nodig, dat laat toch echt wel zien dat de eisen aan de diploma’s echt ontzettend pittig zijn. Maar zijn wij vol vertrouwen dat dit jullie gaat lukken.

Namens alle leden van survivalrun vereniging Pauwenburg “ VAN HARTE GEFELICITEERD”!!!

*****

We hadden ook nog een prijswinnaar in ons midden. Jurre Schotanus kreeg uit handen van Aaron Kors van Sportsking.nl een nieuwe club rugzak. Jurre hing tijdens de uitdaging ‘pakladder hangen’ maar

liefst 5 min en 23 sec. Deze jaarlijks terugkerende uitdaging is inmiddels een traditie geworden en dat na een pittig goudexamen; doe dat onze hangjeugd maar na!

Gefeliciteerd Jurre en heel veel plezier met je mooie rugzak!