thuis

PauwerNewz #18 2019

PauwerNewz

PauwerNewz #18 2019

1 mei 2019

Hoe ging het in… Buren?
Uitslagen Buren
Startlijst Oldenzaal
Medewerkersavond De Knipe Yn tou
Geen training op zondag, kom wel bouwen!!!Hoe ging het in… Buren?

Han en Kyra Verhallen & Harry en Sofie Steeman; Familyrun, 5.5 km

Tweede paasdag hebben wij de Recreanten Family Run 5.5 km in Buren gelopen. We hadden deze nog niet eerder gelopen dus ook geen verwachtingen. Onze starttijd was om 13:00 uur dus konden we eerst nog een lekker paasontbijtje nuttigen en rond 11:00 uur zijn we die kant op gegaan. Bij de startlocatie was het al erg gezellig en na het ophalen van de shirtjes konden we nog even wat rondkijken.

Na de start al vrij snel wat pittige hindernissen voor de dames maar allemaal gelukt dus ging hartstikke goed. De begeleiding bij de hindernissen was goed en er was veel positieve aandacht voor de kinderen. Leuke en gevarieerde hindernissen die goed te doen waren. Ook een hindernis waar je via 4 kano’s die aan elkaar zaten met touw moest oversteken. Eerst alle 4 in een kano, dan de volgende naar je toe trekken met het touw, allemaal overstappen en dan de volgende weer aantrekken, en zo door. Erg leuk bedacht.

We hadden supermooi weer en dat maakte de waterhindernissen dan ook wel weer lekker verkoelend. Na afloop kregen de kinderen een houten medaille en een “goodybag” met een consumptiebon waar ze een lekker ijsje voor gehaald hebben.

Al met al een leuke family run die zeker aan te raden is om een keer met je zoon of dochter te doen.