thuis

PauwerNewz #22 2019

PauwerNewz

PauwerNewz #22 2019

29 mei 2019

Hoe was het in… Dronten?
Uitslagen DrontenHoe was het in… Dronten?


Lisanne Miedema; recreatief, 6 km

Vorige week zondag liep ik de survivalrun in Dronten. 4 jaar geleden heb ik deze run ook al een keer gelopen. Toen liep ik samen met mijn vader en mijn broer. Ik vond het toen wel redelijk zwaar, maar ik trainde toen ook nog niet. Deze keer liep ik individueel. Sinds dit jaar train ik bij Pauwenburg. Ik merkte nu ook dat het een stuk beter ging.

Ik heb niet echt een ritueel of gewoonte dat ik aanhoud, maar omdat het dit weekend erg warm was, heb ik wel extra gedronken. Onderweg in de auto heb ik nog fruit gegeten. Dit jaar hadden ze ook tijdsregistratie door middel van een polsbandje met een chip. Volgens mij was dit nieuw, maar het was wel leuk. Je kon tussendoor ook je tijd zien als je langs het paaltje ging. Erg handig.

In 2015 vond ik de hindernis onder de brug door zwaar. Opnieuw vond ik deze hindernis wel pittig. Veel apenhang/catcrawl. Ik wilde eerst apenhang doen, maar ik had niet door dat het touw zo laag hing. Ik lag met mijn rug in het water en ik schrok ervan, want het was nog best wel koud. Ik heb me toen maar snel omgedraaid en ben verder gegaan met catcrawl. Toch vond ik deze hindernis wel het leukst. Het was er wel druk waardoor je even op elkaar moest wachten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik had wel last van de warmte en kon eerst niet helemaal in mijn ritme komen. Gelukkig kwam ik wel in mijn ritme. Sinds dat moment heb ik lekker gelopen. Ik vond het een leuke run met leuke hindernissen. Ik was net gefinisht toen het hard begon te regenen/hagelen. Precies op tijd binnen dus!