PauwerNewz #23 2019

Pauwen op het podium

Pauwen op het podium!

Door Marit Groen

3 podiumplaatsen bij de wedstrijd en 8 bij de recreatie!!

Vorig weekend was dan eindelijk onze eigen run, waar we alle ins en outs vanaf weten. Dit bleek inderdaad zo te zijn, want onze thuisrun leverde maar liefst 11! podiumplaatsen op voor onze eigen leden. Zij wisten de zenuwen onder controle te houden en op het juiste moment te pieken.

Allereerst wist Tom Woollard in een tijd van 42:29 min. bij de JSC-B heren derde te worden. Een knappe prestatie, want hij zat slechts 3 minuten achter de nummer 1! Op zondag wist Tom bij de 7 km recreatie ook nog een derde plek neer te zetten.

Bij de JSC-A heren werd Huib van der Veur tweede in een tijd van 57:40 min. Ook hij zat slechts enkele minuten achter de nummer 1.

Mareen Hennen wist op de derde trede te klimmen bij de dames KSR veteranen 40+ in een tijd van 1:28u, hiermee bleef ze keurig onder de anderhalf uur. Met deze prestatie erbij betekent dit dat Mareen binnen 5 weken maar liefst 4x op het (veteranen-)podium heeft gestaan!

Bij de Ouder-kind run waren de nummers 1 t/m 3 allemaal Pauwenburg leden. Ook jullie gefeliciteerd met deze knappe prestatie; Jarno Oostenburg, Carlos Fidalgo en Tess Land!

Op zondag wist Esther Hiemstra eerste te worden bij de 12km dames, ondanks dat ze een hindernis miste. Bij de heren werd Wietse van Koeveringe 3e bij de veteranen op deze afstand.

Daarnaast werd ons jeugdlid Crijn van Koeveringe eerste bij de 5km zwaar. En Ellen van der Ploeg was de snelste veteranenvrouw op de 7 km.

Hulde voor al deze toppers en eveneens chapeau voor al onze leden!