PauwerNewz #35. 2019

BBQ
Wedstrijdkalender 2019-2020

We gaan weer van start!

De vakantie is inmiddels voorbij en we hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een welverdiende rust! Vanaf deze week is bij de meesten ‘het normale ritme’ weer van start gegaan. Dit betekent dat de reguliere trainingen weer begonnen zijn en dat iedereen zich (langzaamaan) klaarmaakt voor een nieuw survivalseizoen.

Er staat nog geen run voor komend weekend op de kalender maar zoals de wedstrijdkalender van Survivalrun Bond Nederland op de volgende pagina laat zien, kan vanaf de week erna weer iedereen los. Het seizoen begint meteen ‘ver weg’ met de run in het Noord-Limburgse Gennep. We wensen iedereen een sportief, uitdagend, tevreden en blessurevrij (wedstrijd)seizoen toe!

BBQ

Afgelopen zaterdag was het tropisch weer; het perfecte uitgangspunt voor de traditionele afsluitende seizoens-bbq. Het was gezellig druk, goed verzorgd en de sfeer zat er goed in. Tijdens deze bbq worden ook de trainers altijd even in het zonnetje gezet en ontvangen zij een kleine attentie voor de wekelijkse inspanning die ze verrichten. Dit jaar heeft elke trainer een mooi Pauwenburg-blauw trainersshirt ontvangen, zodat ze in elk seizoen herkenbaar voor de groep kunnen staan.

Wedstrijdkalender SBN-seizoen 2019-2020

page2image4165488