PauwerNewz. #37 2019

opening survival baan Eastersee
Stem mee met Rabobank Sport Support

Beste Pauwen,
Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van SV Pauwenburg
op donderdag 12-09-2019 aanstaande. Aanvang 19.30 uur, locatie kantine Read Swart.

De agenda en bijbehorende vergaderstukken zijn vorige week per mail aan alle leden separaat verzonden. Dit jaar hebben we meer stukken zodat we in de vergadering zelf minder toelichting hoeven te geven en er voldoende ruimte is voor vragen en discussie. We sluiten af met een borrel.

We rekenen op jullie komst!

Het bestuur van SV Pauwenburg

Opening survivalbaan Eastersee

page2image1459840

Stem mee met Rabo Club Support

SV Pauwenburg doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Hiermee investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Help ons en stem op ons! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

STEMMEN IS MOGELIJK VANAF 27 SEPTEMBER!!!

Op www.rabo-clubsupport.nl/heerenveen-zuidoost-friesland/deelnemers vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen.

page2image1459008