thuis

PauwerNewz. #37 2019

PauwerNewz

PauwerNewz. #37 2019

18 september 2019

Hoe ging het in… Gennep?
Uitslagen Gennep
Startlijst Udenhout 21-09-2019
Startlijst Udenhout 22-09-2019
Stem mee met Rabo Club support


 

Hoe ging het in…Gennep?

Ineke Visser; KSR-wedstrijd 8 km

Waarom wilde je deze run lopen?
Het is de eerste KSR run van het seizoen en Gennep staat erom bekend dat het een relatief makkelijke run is. Dus een mooie gelegenheid om alvast wat punten binnen te halen! Vorig jaar was de run in Gennep niet zo goed gegaan, dus dat moest dit jaar even flink verbeterd worden!!

Heb je voor elke run een bepaalde gewoonte/ritueel dat je aanhoudt?
Ik heb niet echt bijzondere dingen die ik voorafgaand aan een run doe. Ik zorg dat ik van tevoren voldoende eet, een goede warming-up en alvast even bekijken wat de start en eindhindernis is. Verder probeer ik me niet te druk te maken, helaas lukt dit niet altijd.

Was de run wat je ervan verwacht had?
De run was vergelijkbaar met vorig jaar. Erg veel enkelvoudige en makkelijke hindernissen en een paar combi’s. De eindhindernis was anders en de combi’s waren wat zwaarder gemaakt.

Welke hindernis vond je pittig of op welk moment in de run had je het zwaar?
In het begin van een run heb ik het altijd een beetje zwaar, moeite om erin te komen. Dit ligt dan vooral aan het lopen. De combi na ongeveer 6 km was pittig. Het was een netje onderdoor, daarna 5 verticale palen en tot slot nog een klein stukje apenhang. Dit klinkt niet heel erg moeilijk, maar tijdens deze hindernis moest een autoband meegenomen worden. Tijdens de eerste poging strandde ik bij de verticale palen. Daarna even rust genomen, Mareen ief aangekeken of ik haar (naar mijn idee) kleine band even mocht gebruiken en nog een keer geprobeerd. Tijdens deze poging ging ik er gemakkelijk door heen, snel door naar het houthakken!

Welke hindernis vond je het leukst en waarom?
De eindhindernis vond ik het leukst, mede doordat dit ook de laatste hindernis was! Een op het eerste gezicht moeilijke combi, maar uiteindelijk erg goed te doen!

Ben je moe, voldaan, tevreden?
Voldaan en tevreden zeker, niet zo moe als dat ik bij andere runs ben. Dit komt door de relatief makkelijke hindernissen die Gennep heeft. Deze run geeft motivatie voor de rest van de wedstrijden die eraan komen!

Wat heb je van deze run geleerd voor een volgende run?
Goed mijn energie verdelen, niet te snel van start willen gaan. En goed kijken welke balk ik moet pakken voor het hakken, vandaag weer veel te lang staan hakken terwijl de mensen om mij heen veel sneller klaar waren. Maar eigenlijk heb ik ook geen idee waar ik precies naar moet kijken, dus maar gewoon de dunste balk pakken!


Uitslagen Gennep

Klasse

Naam

PositieTijd

KSR, wedstrijd

page2image59518784

Ineke Visser
Joanie van der Veeken *
Mareen Hennen *
Aletta Roode
Lieuwe Schotanus
Wietse van Koeveringe
Ronnie Bakker
Arjan Hofstra *

20
38
40
DNF
49
50
126
166

01:43:20
01:46:18
01:50:21

01:11:50
01:12:03
01:31:42
02:42:40

Prestatief, 8 km

Ellen vd Ploeg

3 (1e vet.)

02:05:31

Ouder-kind, 5 km

Arjan & Fenna Hofstra

15

01:23:11

* hindernis gemistStartlijst Udenhout 21-09-2019

Na de run van Gennep -2 weken geleden -met de eerste KSR-wedstrijd van het seizoen, kan aankomend weekend ook de jeugd weer los met hun wedstrijdseizoen in de JSR-categorie. Een flinke groep jeugd is doorgeschoven naar de hoogste leeftijdscategorie. Het deelnemersveld is hierin dus weer opnieuw gehusseld, de afstanden zijn langer en meer hindernissen te nemen. Een mooie uitdaging!

Ook bij de senioren ligt er een pittig parcours klaar want de run van Udenhout staat dit jaar in het teken van het Open Nederlands Kampioenschap op de lange afstand. We wensen iedereen veel succes aankomend weekend!

Klasse

Naam

JSR-A, jeugd wedstrijd (15 – 17 jaar)

Ilva van Koeveringe
Lyan Korbach
Maura Popkema
Menno Schotanus
Jelle Steenstra
Huib van der Veur

JSR-B, jeugd wedstrijd (12-14 jaar)

Crijn van Koeveringe
Tom Woollard

Recreatief, 8 km

Ellen van der Ploeg
Thaeke Steenstra
Nore van der Veur

Recreatief, 5 km

Wessel SteenstraStartlijst Udenhout 22-09-2019

Naam
Klasse

Open NK, LSR

Folkert Faber S
ilvester Klitsie
Arjan Nienhuis

Recreatief, 18 km koppel

Aletta Roode & Wietse van Koeveringe
Lieuwe Schotanus & Willem Koet

Recreatief, 12 km groep

Chris Hoekmeijer, Jelle Koopmans & T. Tamer
Stem mee met Rabo Club Support

SV Pauwenburg doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Hiermee investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Help ons en stem op ons! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

STEMMEN IS MOGELIJK VANAF 27 SEPTEMBER!!!

Op www.rabo-clubsupport.nl/heerenveen-zuidoost-friesland/deelnemers vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen.

page4image57548096no comments

Geef een reactie