PauwerNewz. #38 2019

KSR, wedstrijd 8 km
Erik Schotanus
Ineke Visser

JSR-A, jeugd wedstrijd (15 – 17 jaar)
Kevin Boek
Lisanne Miedema
Menno Schotanus
Huib van der Veur

JSR-B, jeugd wedstrijd  (12-14 jaar)
Aline Jonker
Jurre Schotanus

Recreatief, 8 km zwaar
Carlos Fidalgo
Harry Steeman
Han Verhallen

Oproep voor maatschappelijke stage

Wie wil komend seizoen het trainersteam bij de Mini’s komen versterken? Deze groep traint op donderdag van 17:00-18:00u o.l.v. Bianca.

Deze oproep is specifiek ook bedoeld voor de oudere jeugd die dit jaar maatschappelijke stage moet lopen voor school. Deze uren kunnen ingevuld worden door te helpen bij deze trainingen.

Lijkt het je leuk of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bianca Luttik 06-15951237.

Stem mee met Rabo Club Support

SV Pauwenburg doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Hiermee investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Help ons en stem op ons! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

STEMMEN IS MOGELIJK VANAF 27 SEPTEMBER!!!

Op www.rabo-clubsupport.nl/heerenveen-zuidoost-friesland/deelnemers vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen.