thuis

PauwerNewz #10 2020

PauwerNewz

PauwerNewz #10 2020

4 maart 2020

Startlijst Kootstertille 08-03-2020
De Knipe yn Tou trainingen
Clinic door Joey BakkerStartlijst Kootstertille 08-03-2020

Wie zich nog de editie van vorig jaar kan herinneren weet dat Kootstertille koud, kouder, het koudst kan zijn. Daar waar de jeugd het ’s ochtends nog droog hield bij een temperatuur van zo’n 10 graden, kregen de overige categorieën wind, hagel en zelfs lichte sneeuw te verduren met een temperatuur die tegen het vriespunt aan lag. Vele deelnemers moesten dan ook de strijd tegen de elementen staken en hadden geruime tijd in de gloedhete hottubs nodig om het klappertanden te kunnen stoppen. Toch hebben de meeste Pauwen zich niet uit het veld laten slaan door de ontberingen van vorog jaar en gaan dit jaar opnieuw de strijd aan. Dapper!! We wensen iedereen heel veel succes!

 

MSR, wedstrijd
Jacob de Groot
Lenneke van der Heide
Willem Koet
Arjan Nienhuis
Johan de Ruijter
Lieuwe Schotanus
Wijnand de Vries

KSR. wedstrijd
Aletta Roode
Harry Steeman
Jan Tolsma
Han Verhallen
Ineke Visser

JSR-A, wedstrijd jeugd
Benjamin de Jong
Gerbrig Kramer
Lisanne Miedema
Maura Popkema
Menno Schotanus

JSR-B, wedstrijd jeugd
Hylke Jonker
Aline Jonker
Tom Woollard

Recreatief, 11 km
Folkert Faber
Silvester Klitsie

Recreatief, 8 km zwaar
Harry Kooistra
Ferry Korbach
Wytse Lootsma

Recreatief, 8 km licht
Johan Ijpma
Maurits de Jong
Gerda van der Sluis
Attje de Vries

Ouder-kind run
Jurre & Simon van der Meer

Funrun, 5 km jeugd
Marisa Brouwer
Marenthe Brouwer
Marit Ypma


De Knipe yn Tou trainingen

Het duurt nog 3 maanden, maar begin juni staat De Knipe Yn Tou onze eigen “homerun” weer op de agenda. Alle Pauwen trainen hier natuurlijk hard voor om straks in juni weer goed getraind aan de start te staan van de mooiste run van het seizoen. De Knipe Yn Tou is een populaire run met veel deelnemers, zowel op wedstrijdniveau als recreatief. Sinds 2 jaar is de 5 km run behoorlijk zwaarder geworden (geldt niet voor ouderkind) en is ongetraind en zonder beheersing van de juiste technieken lastiger te volbrengen voor de recreatieve runner.

Daarom biedt SV Pauwenburg een “De Knipe Yn Tou-Training” aan voor deze recreatieve groep. Ken jij familie, vrienden of bekenden die niet getraind zijn, maar wel graag de run willen lopen? Ouders met kinderen die mee willen doen aan de Ouder-Kindrun? Attendeer ze dan op deze instap-training.

Een uurtje in de week gezellig, maar wel intensief trainen onder de juiste begeleiding. Tijdens de training word je eigen gemaakt met de basistechnieken van de survival. Je leert touwklimmen door middel van de voetklem, de apenhang en vele andere technieken en handigheidjes. Wij zorgen ervoor dat iedereen in 8 lessen klaar is voor de grootste, mooiste en leukste run van Nederland!
Voor verdere uitleg verwijzen we naar de pagina over de trainingen >>

Sportieve groet, Robert Mesken en Caroline de Graaf

Clinic door Joey Bakker

Op zaterdag 28 maart a.s. komt Joey Bakker voor al onze jeugdleden (10 tot 18 jaar) een survivalclinic geven. Deze clinic is bestemd van ‘basis tot wedstrijdloper’ en zal plaatsvinden in twee groepen van 11:00-13:00u en van 13:30-15:30u.

Joey Bakker (24) van Primate Outdoor & Survivalrun is meervoudig Nederlands Kampioen Survivalrun in diverse Jeugdcategorieën en inmiddels ook al eenmaal in de KSR klasse. Hij begon als 11-jarige deel te nemen aan trainingen en wedstrijden en heeft een passie voor de sport. Op z’n 16de begon hij zelf training te geven; aan verschillende doelgroepen en bij diverse trainingsgroepen. Door zijn opleiding aan het Cios (Operationeel sport & bewegingsmanagement) kon hij zijn kennis & kunde uitbreiden, verdiepen en toepassen.

Zijn droom was om iets voor zichzelf te beginnen en na het succesvol afronden van zijn studie werd 3 jaar geleden deze droom verwezenlijk door het oprichten van Primate Outdoor & Survivalrun. Een bedrijf gespecialiseerd in diverse outdoor sporten, opererend vanuit het zuiden van het land.

Deelnemen aan deze clinic is mogelijk door onderstaand formulier in te vullen en bij je trainer vóór 20 maart a.s. in te leveren. Ook in de Burcht zijn deze formulieren te vinden.

Vraag er een bij je trainer. Deelnemen kan alleen d.m.v. opgave en VOL = VOL, dus wees er snel bij. Na 24 maart wordt de verdeling van de groepen bekend gemaakt.