thuis

PauwerNewz #44

PauwerNewz

PauwerNewz #44

28 oktober 2020

Hoe verliep de week….?

Rondje nieuw bestuurslid

Hoe verliep de week….?

De eerste periode van seniorentrainingen ‘nieuwe stijl’ ligt achter ons. Gedurende deze periode zijn de seniorentrainingen zo vormgegeven dat iedereen een of meerdere trainingsmomenten per week kan ‘reserveren’ d.m.v. de datumprikker die wekelijks wordt vrijgegeven. Doordat alle trainingsmomenten voor de senioren voor alle niveaus vrijgegeven worden, ontstaat er bijna op elke trainingsavond een mooie samenstelling van leden die elkaar wellicht anders nooit waren tegengekomen. Ook zijn er aanpassingen geweest zodat jeugd & de senioren zo min mogelijk mengen.

Helaas hebben niet alleen positief nieuws te melden, we hebben nl. in deze periode te maken gehad met vandalisme. Na de training van afgelopen woensdagavond zijn er vernielingen geweest aan de linten die door en langs de baan gespannen zijn om vakken in het parcours te creëren. Meerdere linten waren moedwillig kapotgetrokken.

Omdat onze Burcht volgens de richtlijnen niet open mag, is er een grote bak neergezet waar kleding in opgeborgen kan worden als het regent. Ook deze is doelwit geweest van de vandalen en onklaar
gemaakt.

Het is erg jammer dat alle inspanningen van iedereen om in deze tijd toch te kunnen blijven doortrainen op deze wijze een vervelende bijsmaak krijgen. Het is bekend dat er op meerdere plekken van ons sportcomplex zaken plaatsvinden die er niet thuishoren. Hopelijk heeft deze wending geen blijvend karakter en kunnen we blijven doorsporten.