thuis

PauwerNewz #48

PauwerNewz

PauwerNewz #48

25 november 2020

Laat je horen!
Schoon belonen Heerenveen
Sportsking

Laat je horen!

Sinds deze week hangt er naast het whiteboard een mooie Pauwer-blauwe ideeënbus in de Burcht. Deze is bedoeld voor ideeën, wensen, tips, opmerkingen en/of elk gerief dat je (anoniem) kwijt wilt. Om de vulling van de bus te stimuleren, hangt er pen & papier bij.

Schroom niet om ons iets te vertellen of vragen, wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen!

 


Schoon belonen Heerenveen

De gemeente Heerenveen heeft een nieuw zwerfafvalbeloningssysteem, de actie ‘Schoon belonen’. Hiervoor heeft onze vereniging zich ook inschreven. Dit betekent dat we voor 2 jaar een openbaar gebied adopteren dat we gezamenlijk door middel van een maandelijkse actie schoonhouden van zwerfafval. Er wordt uitgegaan van 6 á 7 werkuren per maand en hier kunnen we elk jaar € 750,00 mee verdienen. De gemeente voorziet ons van vuilniszakken, grijpers, handschoenen en hesjes.  

Wij hoeven onze opruimactiviteiten alleen maar zichtbaar te maken via sociale media, het PauwerNewz en onze website. Hiermee hopen we ook de anderen te stimuleren om de omgeving netjes te houden. Over de verdere uitvoering hoe we dit gaan vormgeven komt nog nader bericht.


Sportsking

Op zoek naar een geschikt cadeau voor in de schoen of onder de boom? Onze kledingleverancier Sportsking heeft een ruime collectie clubkleding waar voor elke Pauw iets passend bij zit. Scoor dus die lekkere hoody, mooie polo of handige sporttas.