thuis

PauwerNewz #50

PauwerNewz

PauwerNewz #50

9 december 2020

De Pauw is terug!
Pietentraining
De ideeën van de ideeënbus
Mini training 17 december

De Pauw is terug!

Sinds afgelopen weekend is de Pauw weer op onze baan neergestreken. En we zijn er trots op! Het ontwerp en de uitvoering zijn in handen van Oebele Annema. Homme Siebenga bouw heeft het hout gesponsord. Super bedankt voor de inzet & de bijdrage. Nu voelen we ons nog meer thuis!


Pietentraining

Op 3 december was het weer zover!!!

Sinterklaas had aan de trainers van de Mini’s gevraagd of we eens wilden kijken of er dit jaar ook goede survival pietjes waren bij Pauwenburg. Tuurlijk wilden we dit…

Er werd over daken geklommen en door schoorsteen heen gegleden, met cadeautjes gegooid en gezwaaid in touwen.

Al deze moeilijke onderdelen werden door alle mini’s met vlag en wimpel behaald en werden na de afloop met een echt Pietendiploma beloond!! En natuurlijk ook met wat lekkers…..De ideeën van de ideeënbus

Sinds 18 november jl. hangt in onze Pauwenburcht een prachtige blauwe ideeënbus. Het was voor het bestuur spannend of er wel ideeën in gedaan zouden worden. Dat was een onterechte gedachte. Er zijn al vele ideeën in deze mooie bus gedaan.

Bijvoorbeeld voor nieuwe hindernissen, o.a  een wentelteefje, dunne inhaaltouwtjes, dikke Bertha en een kruisapenhang. Ook kwamen er ideeën voor een heus keukentje in de Pauwenbucht met een koffiezetapparaat en koelkast. Zo kunnen we na de training (als de corona weer achter de rug is) weer heerlijk gezellig met elkaar koffiedrinken. Heb je zelf nog leuke ideeën? Doe het in de ideeënbus! Er wordt nog bekeken of alles haalbaar is, maar zonder ideeën gebeurt er sowieso niets. Dus schroom niet, pak de pen en schrijf wat op en doe het in de bus!  


Mini training 17 december

Ivm met diverse feestelijke activiteiten op de verschillende scholen is er op donderdag 17 december geen training voor de Mini’s. Dit betekent dat de laatste training van dit jaar voor deze groep op donderdag 10 december aanstaande is.