thuis

PauwerNewz #2

PauwerNewz

PauwerNewz #2

13 januari 2021

Trainen in coronatijd
Actie Schoon Belonen
Invullen enquete

Trainen in coronatijd

Sinds de lockdown van half december zijn we weer gedwongen om terug te gaan naar trainen in groepen van 2 prs met 1 trainingsmoment per week. Deze restrictie neigt bijna naar een ‘helaas’ maar we zijn er absoluut blij mee! Want we realiseren ons maar al te goed dat we blij mogen zijn dat we -met inachtneming van de gestelde voorwaarden- nog kunnen trainen. En ook al is het soms wat saai met 10 Pauwen op onze mooie baan en willen we vaker dan 1x per week; we genieten er elke keer weer van als we er zijn! Het is mooi om te ervaren dat de spirit bij de meeste Pauwen er ondanks alles toch nog (wekelijks) in blijft zitten. 👊🏻

IMG_A2DAC8EF6E78-1

Sinds afgelopen vrijdag hebben we de beschikking over 2 kickbikes. Deze mogen tijdens de Seniorentrainingen ingezet worden als aanvulling op, of ter vervanging van de looprondes. Met het gebruik van de kickbikes worden weer andere spieren getraind en brengt variatie aan in de trainingsinhoud.


Actie Schoon Belonen

Voor de actie Schoon Belonen wordt een maandelijkse inzet van onze vereniging verwacht om de uitgekozen gebieden van zwerfafval te ontdoen. We hopen dat iedereen zijn steentje hieraan wil bijdragen door op één (of meerdere) van onderstaande data deel te nemen. Met een groep van 6 vrijwillige Pauwen zijn we ongeveer een uur per gebied bezig.

Als beloning voor de deelname serveren wij tussendoor een kopje koffie/thee, glaasje ranja  met wat lekkers!

IMG_BE52F1D700DF-1

We hebben 2 gebieden (beide zijden langs de Compagnonvaart vanaf gemeentegrens tot Tweede Wijksreed in Bontebok en het gebied Jan Jonkmanweg tot aan de Pauw op het einde van de Fuotpaden).

Wie wil zich inzetten voor onze vereniging op onderstaande data?

Ook jeugdleden met hun ouders en/of Pauwen met hun

basisschool kinderen zijn van harte welkom!

Opgave kan bij Bianca, Mareen of per mail/app.

  • Zaterdag 23 januari; start om 09:30 uur
  • Zaterdag 27 februari; start om 9:30 uur
  • Zaterdag 20 maart; start om 9:30 uur

Invullen enquête 

Beste (ouders van) Pauwen,

Kortgeleden kregen we als bestuur de vraag van twee eerstejaars studenten van de HBO-opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool om binnen onze vereniging kennis te maken met de sportpraktijk. In het kader van deze opleiding zullen zij opdrachten binnen onze vereniging uitvoeren.

Om meer inzicht te krijgen in de werkwijze van onze vereniging hebben de studenten een enquête opgesteld. Hierbij willen we dan ook een ieder (vrijwilligers/leden/bestuur) vragen deze in te vullen. Het invullen van deze enquête kost ongeveer 15 – 20 minuten.

http://www.thesistools.com/web/?id=547994

Namens Bram Lawant en Sem Steenbruggen alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Groeten,

Johan de Ruiter

Voorzitter