thuis

PauwerNewz #6

PauwerNewz

PauwerNewz #6

10 februari 2021

Proeftrainingen jeugd
Samenwerking SportsKing
Kickbikes
Actie Schoon Belonen
Aanpassingen baan


Proeftrainingen jeugd

Om de jeugd de kans te bieden om lekker buiten te sporten en bezig te zijn, hebben wij besloten om de aanvragen voor proeftrainingen voor de Jeugd te heropenen. Aanmelden hiervoor kan via het formulier op onze site. Inschrijven voor de proeftrainingen is verplicht.


Samenwerking Sportsking


Wij zijn trots te mogen vermelden dat SV Pauwenburg en SportsKing de samenwerking tot 2024 verlengen! In de webshop is naast het bestaande assortiment nu ook nieuw opgenomen een Craft Hoody, windjack en een lekker warme Pauwerblauwe muts.


Kickbikes

Het gebruik van de 2 kickbikes, welke ingezet mogen worden tijdens de Seniorentrainingen als aanvulling op, of ter vervanging van de looprondes, kunnen nog een maand extra benut worden. Met het gebruik van de kickbikes worden weer andere spieren getraind en brengt variatie aan in de trainingsinhoud.


Actie Schoon Belonen

Voor de actie Schoon Belonen wordt een maandelijkse inzet van onze vereniging verwacht om de uitgekozen gebieden van zwerfafval te ontdoen. Dit doen we al sinds november.

We hebben 2 gebieden (beide zijden langs de Compagnonvaart vanaf gemeentegrens tot Tweede Wijksreed in Bontebok en het gebied Jan Jonkmanweg tot aan de Pauw op het einde van de Fuotpaden).

Wie wil zich inzetten voor onze vereniging op onderstaande data?

Ook jeugdleden met hun ouders en/of Pauwen met hun

basisschoolkinderen zijn van harte welkom!

Met een groep van 6 vrijwillige Pauwen zijn we ongeveer een uur per gebied bezig. Als beloning voor de deelname serveren wij tussendoor een kopje koffie/thee of glaasje ranja met wat lekkers!

Opgave kan bij Bianca, Mareen of per mail/app.

  • Zaterdag 27 februari; start om 9:30 uur
  • Zaterdag 20 maart; start om 9:30 uur

Aanpassingen baan

Vanwege de huidige maatregelen is het niet mogelijk om groot onderhoud aan de baan te plegen. Toch zit onze baancommissie niet stil en hebben enkele leden hiervan al wat kleine aanpassingen gedaan zodat we weer nieuwe uitdagingen hebben, voor jong & oud.

De laatste aanpassingen die gedaan zijn, betreffen de kruis-apenhang, dunne touwtjes lianen, een pakladder, diverse swing-overs en diepe lussen op 2.5m.