Lid worden

In verband met de huidige omstandigheden omtrent Covid-19 is het voor Senioren tijdelijk niet mogelijk om als lid in te schrijven. Zodra de maatregelen het toelaten willen we je graag als nieuw lid verwelkomen. Hou hiervoor onze website en/of Facebook pagina in de gaten.
Jeugdleden kunnen (na de proeftrainingen) wel aangemeld worden.

Na een aantal keer meetrainen wil je jezelf (of je kind) opgeven als lid bij Survivalrun Vereniging Pauwenburg. Vul dan het formulier hier onder in voor de ledenadministratie. Dan kunnen wij je inschrijving afronden.

Lidmaatschap van de Survival Bond Nederland (SBN) is verplicht.
Eerst lid worden van de SBN >>

Algemene informatie lidmaatschap
Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli. 1 Augustus is tevens de peildatum voor het vaststellen van de leeftijd voor de bepaling van de leeftijdscategorie voor het daaropvolgende seizoen. Het lidmaatschap wordt voor een geheel seizoen aangegaan. De incasso van de contributie vindt plaats in drie termijnen: eind oktober, eind januari en eind april.

Ik wil graag komen trainen en lid worden: