thuis

Lidmaatschap

Je bent van harte welkom om langs te komen en een paar keer mee te trainen om te proeven aan de sport, de baan en de groep zonder verdere verplichtingen.
Vanaf 6 jaar kun je meetrainen. Kijk op het trainingsschema voor de (beginners)groep van jouw leeftijd.

Proeftraining

Je kunt je aanmelden voor een proeftraining, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Ook kan je overleggen wat voor jou het meest geschikte trainingsmoment is.

Proeftraining aanvragen


Lid worden

Als je besluit om lid te worden dan vul je het aanmeldingsformulier in. Na verwerking van je gegevens krijg je bericht over je aanmelding. 

Lid worden

 

Contributie

Voor het seizoen 2023-204 is de jaarlijkse contributie gedifferentieerd naar drie leeftijdscategorieën en vastgesteld op:

 • Mini's

  € 63,00

  6 t/m 9 jaar

 • Jeugd

  € 118,00

  10 t/m 17 jaar

 • Senioren

  € 142,00

  18 jaar en ouder

De incasso van de contributie vindt plaats in drie termijnen: eind oktober, eind januari en eind april. De contributie wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.

Lidmaatschap

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli. De peildatum voor het bepalen van de leeftijdscategorie en indeling trainingsgroep is 1 september (gelijk aan de bond). Het lidmaatschap wordt voor een geheel seizoen aangegaan.
Bij meerdere leden van één gezin, woonachtig op hetzelfde adres, betaalt het eerste lid het volle bedrag, krijgt het tweede lid € 25,= korting en krijgt het derde en volgende lid € 50,= korting. Alle korting wordt gelijkelijk verdeeld over de drie termijnen.


Huishoudelijk reglement

Het Huishoudelijk Reglement is hier te downloaden. 

Privacy verklaring

Te lezen in Privacyverklaring_AVG (PDF)Contact