thuis

clublinks

handige en nuttige links

Voor leden

Club links

Survivalrun Bond Nederland

De Survivalrun Bond Nederland (SBN) is een overkoepelende sportbond die streeft naar een brede beoefening van de survivalsport. Vele wedstrijdorganisaties en trainingsgroepen in Nederland en Belgie zijn bij de SBN aangesloten. Een lidmaatschap aan de bond is verplicht als je je wilt aansluiten bij onze club. Ook vind je op deze website alle runs over het jaar in het hele land.
www.survivalbond.nl

 

Stichting Survival De Knipe

Stichting Survival De Knipe organiseert jaarlijks in De Knipe (Friesland) een vierdaags survivalevenement. Verdeeld over diverse categorieën worden inmiddels ruim 4500 deelnemers in geschreven voor een survivalrun.
www.survivaldeknipe.nl

 

Survivalrun De Knipe yn tou

Het grootste survivalrunevenement van Nederland! Vier dagen lang, verdeeld over diverse categorieën, gaan meer dan 4.500 sportieve deelnemers een wedstrijd lopen met natuurlijk en niet-natuurlijke hindernissen. In het dorp De knipe in gemeente Heerenveen is een parcours uitgezet met deze uitdagende hindernissen van krûmeltjesrun, scholierenrun, funrun, ouder-/kindrun tot en met recreatie 5 en wedstrijd 18 km.
www.survivaldeknipe.nl

 

SV Pauwenburg clubkleding
www.svpauwenburgshop.nl

 PARTNERS

Deze website wordt aangeboden door:ontwerpster van huisstijlen; on- en offline communicatiemiddelen

www.studioelbee.nl

In samenwerking met: Stefanoost.nl